Wat zit er allemaal in de doos?

• Slaaprobot
  • Wasbare hoes
  • Oplader
  • Opbergdoos
  • Snelle installatiegids

Wat zijn de belangrijkste dingen om te weten over de Slaaprobot?

• Wat betekenen de knoppen op de Slaaprobot? Hoe gebruik ik de Slaaprobot?
  • Hoe verbind ik de Slaaprobot met mijn telefoon?
  • Hoe stel ik de ademhaling in?
  • Wat betekenen de vier LED lichtjes? Wat is de batterij indicator?
  • Hoe lang moet de Slaaprobot opgeladen worden?

⚠️ Belangrijk: Bluetooth en Locatievoorziening moet op AAN staan in je instellingen om te verbinden met de Slaaprobot.

De eerste nacht

Je hebt net de Somnox Slaaprobot ontvangen. Zo niet, zou die binnenkort aan moeten komen! Je bent één van de allereersten. Voordat je verder leest, wil ik wel alvast zeggen dat jouw Slaaprobot even moet uitrusten van de lange reis.

⚠️ Belangrijk: Laad hem dus eerst een tijdje op voordat je hem gebruikt (ongeveer 4 uurtjes)!

Vanavond begint je eerste nacht met de Somnox Slaaprobot. Iets nieuws is altijd even wennen. Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken, raden we je aan om simpel te beginnen en meerdere nachten uit te trekken om je nieuwe slaapmaatje en
het gebruik hiervan te leren kennen.

Probeer de Slaaprobot overdag uit

Uit eerdere onderzoeken hebben we enkele tips gehoord van medeslapers:

💡 Probeer de Slaaprobot overdag al uit op de bank, zodat je de voorkeuren alvast overdag in kunt stellen. Zo hoef je dat niet te doen wanneer je in de avond naar bed gaat.

Door de Slaaprobot vast te houden met de bolle kant tegen je buik, probeer je je eigen ademhaling langzaam aan te passen aan die van de robot. Door de ademhaling te voelen met je handen aan de holle kant, zul je zien dat dit je helpt te ontspannen doordat je de ademhaling langzaam overneemt. Als dit niet lukt, is dat ook niet erg. Probeer je er dan niet te veel op te focussen. Als je de rustige ademhaling 'zijn ding' laat doen, zul je ook zien dat dat voor een ontspannend effect zorgt.

Hoe snel raak je gewend aan de Slaaprobot?

Vannacht heb je als het goed is je eerste nachtje slaap gehad met jouw Slaaprobot! Er zullen vast verschillende gevoelens door je heen gegaan zijn. Iets kleins wat we willen meegeven: de Slaaprobot is helaas geen magische pil die je gelijk al jouw slaapproblemen direct oplost. Het is een proces dat we samen doorlopen en waarbij wij jou zoveel mogelijk proberen te helpen om tot jouw doelstellingen te komen. Sommige mensen zijn er na een paar nachten al aan gewend, bij anderen duurt het wat langer. Een kleine tip van een medeslaper:

💡 Tip: Gebruik de Slaaprobot om jezelf te ontspannen vóórdat je naar bed gaat. Op deze manier raak je in een slaperige bui en kan je vervolgens rustig je nacht beginnen.

Hoe update ik mijn Slaaprobot?

Het updaten van de Slaaprobot is van belang om alle mogelijke functies (zoals de Gesynchroniseerde Ademhaling) te gebruiken! Klik hier om te bekijken hoe je de Slaaprobot update.