Ademhalingsprogramma kiezen

Als het nacht is en je van plan bent om te slapen, kies dan voor de Sleep-instelling.

Als het dag is en je wilt een dutje doen van 25 minuten, kies dan voor de Nap-instelling.

Als je op de bank een film kijkt of boek leest en je wilt ontspannen, kies dan voor de Relax-instelling.

Probeer de slaaprobot in verschillende omgevingen uit en zie wat het beste past!

Nadat je een ademhalingsprofiel hebt geselecteerd, kan je de duur van het ademhalen van de Slaaprobot ook instellen. Na de ingestelde tijd schakelt de robot automatisch uit.

Tip: midden in de nacht wakker geworden? Je hoeft je geen zorgen te maken. Druk op de middelste knop van de slaaprobot en start je favoriete programma opnieuw.

Ademhalingsinstellingen veranderen

Gelukkig is iedereen uniek. Daarom hebben we de companion app ontwikkeld waarmee je de Somnox slaaprobot kunt afstemmen op jouw voorkeuren en gewoontes. De companion app is zo ontworpen dat alles van het gedrag van de Slaaprobot aanpasbaar is.

Om jouw ademhalingsinstellingen aan te passen:

Klik op 'ademhaling' linksonder in het scherm om je ademhalingsinstellingen te kunnen aanpassen. De ademhalingssnelheid wordt op basis door jouw persoonlijke gegevens en voorkeur opgemaakt.

Als het vooraf ingestelde ademhalingsritme en -type niet goed bij je past, kun je het programma aanpassen om het voor jou geschikt te maken.  Met de ademhalingspreview kun je uitproberen welk ademhalingspatroon je het fijnst vindt.

Tip: Je kunt ook de Gesynchroniseerde Ademhaling gebruiken. Zo past de Slaaprobot zich automatisch aan je ademhaling aan. Zodra de robot meeademt met je, zul je merken dat de Slaaprobot je langzamerhand naar een rustiger ademhalingssnelheid brengt. Krijg hulp met het installeren van de laatste update door hier te klikken. Wil je meer weten over de Gesynchroniseerde Ademhaling? Klik dan hier.