Een account aanmaken

Allereerst moet je de applicatie op je Android- of iOS-toestel installeren. Nadat je de applicatie op je smartphone of tablet hebt gedownload, kunt je je aanmelden en een account aanmaken. Je kunt een account maken via je e-mailadres of via je bestaande Facebook- of Google-account (Gmail).

Voeg je persoonlijke gegevens toe

Je wordt gevraagd om je persoonlijke gegevens toe te voegen om je Slaaprobot op jou aan te laten passen. Door gegevens over je leeftijd, geslacht en gezondheid te delen, kunnen we de ademhalingsinstellingen in de loop der tijd verbeteren.

Privacy

Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om je Slaaprobot aan jou te laten aanpassen en voor onderzoek en ontwikkelingsdoeleinden. Je gegevens worden anoniem verwerkt en worden niet aan derden verstrekt.

Lees ons volledige privacy beleid online, click here.