Er zijn veel muziekgenres en iedereen heeft een andere smaak. Omdat ieders voorkeur zo verschillend is, kunnen we geen standaard geluidsinstellingen leveren, samen met de ademhalingsinstellingen. Daarom hebben we afspeellijsten geïntegreerd met muziek en geluiden die, op basis van onderzoek, ontspannend en rustgevend zijn voor je oren en geest. De muziek die wij leveren, ontworpen in samenwerking met Manglemoose bevat meditatie muziek, met onze partner Manglemoose, bevat onder anderen meditatiemuziek en omgevingsgeluiden.

Geluidsinstellingen

Om je eigen muziek voorkeuren in te stellen, ga je naar de geluidsinstellingen binnen de app. Selecteer hiervoor eerst via het tabje 'Home' het gewenste programma. Vervolgens kun je rustgevende geluiden inschakelen en de gewenste geluiden selecteren en opslaan. Je kunt ook de duur instellen van hoe lang je de muziek wilt afspelen.

Je eigen afspeellijst maken

Ook is het mogelijk om je eigen muziek toe te voegen. Je kunt onderstaande instructie gebruiken om je stap voor stap hierbij te helpen.

1. Haal de microSD-kaart uit de slaaprobot.
  2. Stop de SD-kaart in je computer of laptop of SD-kaart houder die je in je computer of laptop kunt stoppen.
  3. Ga op zoek naar de map 'USER' via SOMNOX/MUSIC/USER
  4. Voeg je eigen geluiden toe aan de map 'USER'. Let op! Zorg dat het mp3 bestanden zijn en dat iedere naam ervan niet uit meer dan 70 karakters bestaat.
  5. Stop je SD-kaart terug in je slaaprobot.
  6. Zet je slaaprobot aan.
  7. Verbind je toestel met je slaaprobot via de mobiele applicatie.
  8. Selecteer via het tabje 'Home' het gewenste programma en ga naar de lijst met rustgevende geluiden.
  9. Scroll helemaal naar beneden tot je onder aan de lijst komt en druk op de knop 'Synchroniseer SD-card'
  10. Jouw eigen geluiden zullen nu aan de lijst worden toegevoegd.
  11. Selecteer je eigen geluiden, druk op 'Gereed' en volgens op 'Opslaan' en luister je eigen geluiden op je Slaaprobot.

Uitschakelen van muziek

Wil je geluid helemaal uitschakelen? Je kunt geluid eenvoudig in- en uitschakelen via de app. Selecteer opnieuw het gewenste programma en schakel met de schuifregelaar rustgevende geluiden uit. Druk vervolgens op 'Opslaan'.