Val sneller in slaap

Een langzamer ademhalingsritme vermindert stress en brengt het lichaam in een staat van ontspanning. Een externe ademhaling heeft onbewust invloed op je eigen ademhaling. De Somnox Slaaprobot maakt hier op een innovatieve manier gebruik van. De slaaprobot simuleert een ademhalingsritme dat geschikt is om bij in slaap te vallen. Wanneer je de slaaprobot vasthoudt, synchroniseert je ademhalingsritme automatisch met dat van de slaaprobot. De slaaprobot helpt je om een meditatieve gemoedstoestand te bereiken, zodat je sneller kunt weg dromen.

Slaap langer

Door je ademhalingsritme te synchroniseren met dat van de slaaprobot, bereik je een stabieler en langzamer ademhalingsritme. Deze diepe ademhaling is een van de beste manieren om stress in het lichaam te verminderen omdat het een signaal naar je hersenen stuurt waardoor je je lichaam kunt ontspannen. Dit resulteert in een goede en langere nachtrust.

Wordt uitgerust wakker

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je uitgerust wakker wordt en dat je de dag vol energie kunt beginnen. Met de Somnox Slaaprobot slaap je niet alleen langer, maar je slaapt ook beter dankzij de diepe ademhalingstechnieken. En dat merk je elke ochtend.

Je eigen voorkeursinstellingen

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om slapen. De Somnox Slaaprobot is ook uitgerust met een handige app voor Android en iOS. Deze app kun je gebruiken om je persoonlijke voorkeuren in te stellen. Op deze manier helpt de slaaprobot je te ontspannen op een manier die het beste bij je past. Je kunt kiezen uit verschillende ademhalingsritmes en geluiden. Zodra jouw instellingen zijn opgeslagen, kun je de slaaprobot activeren met slechts één druk op de knop.